Rendszerüzenet
Az Euro-Sales Biztosítási Alkusz kft. szerződött munkatársként nagy tisztelettel köszöntöm valamennyi jelenlegi és jövőbeni ügyfelemet.
2000 óta foglalkozom biztosítás közvetítésével. Az elmúlt évtizedekben jelentős szakmai tudást és tapasztalatot szerezve próbáltam ügyfeleim biztosítási igényeit a lehető legjobban és személyre szabottan kielégíteni.
A Magyarországon található biztosítók többségének ajánlataival állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Remélem, hogy Önnek, családjának és vállalkozásának is segítségére tudok lenni a személyi, anyagi és gazdasági biztonságával kapcsolatos kérdések megválaszolásában és döntéseikben hasznos információkkal tudok szolgálni.

Kívánok Önnek sok sikert a magán és az üzleti életben egyaránt.

Kapcsolat

4032 Debrecen,
Thomas Mann utca 31 3/15

Partnereink

Szoros és hatékony együttmûködés a biztosítókkal az ügyfelek szolgálatában.
A biztosítási ajánlatok összehasonlítása és a legkedvezõbb kiválasztása rendkívül összetett és igen idõigényes feladat. A biztosítók kiválasztásában az egyik legfontosabb tényezõ a bizalom és a megbízhatóság.

Fontosnak tartom a hazai biztosítási piac meghatározó biztosítóival a szoros együttmûködést.

Vállalkozásunk kapcsolatban áll a Magyarországon bejegyzett és mûködõ biztosító társaságokkal, s ezek alapján kínálhatja azok biztosítási módozatait, illetve önállóan dolgozhat ki egyedi, a megbízó igénye szerinti szerzõdéseket, biztosítási programokat.